Сакате да се заштитите од пожар?

Ние располагаме со голема палета на производи кои ќе ви помогнат во справување со пожар.

За нас

Ние нудиме услуги повеќе од 10 години

Противпожарна заштита е потребна за секого

Правните субјекти задолжително мораат да ја поседуваат и тоа согласно пропишаните законски нормативи,додека сите физички субекти не задолжително треба да ја поседуваат.

Правлно предвидување и запазување на сите чекори во планирање на противпожарната заштита значи пред се грижа за себе ,грижа за Вашите вработени,грижа за Вашите вработени,грижа за околината…
Превентивно поставување на противпожарна опрема во Вашиот дом е одраз на самодисциплина,свесност и грижа за себе и своето семејство.

Нашата компанија од далечната 1971 година па се до денес се грижи за Вашата противпожарна заштита и превенција на пожар.

Нашиот тим ја знае одговорноста која ја сноси кон нашите клиенти,и следствено на тоа со големо внимание и посветеност работиме да обезбедиме највисоко ниво на заштита за нашите моментални и потенцијални клиенти.

Заштита

и превенција од пожар

Продажба

на сите типови на противпожарни апарати

Сервис

и одржување на противпожарна опрема

Правно регулирање
ДОВЕРБАТА НИЕ ДА СЕ ГРИЖИМЕ ЗА ЦЕЛОКУПНАТА ПРОТИВПОЖАРНА ЗАШТИТА НИ ЈА ДОВЕРИЈА:
zitomarketi
unnamed
LOGO-FLAMINGO-SKOPJE
nikob
evrotip

Претплати се

Партнери