Заштита

и превенција од пожар

Продажба

на сите типови на противпожарни апарати

Сервис

и одржување на противпожарна опрема

Image

За Нас

 Команијата "Биспаг противпожарна техника" ДООЕЛ на македонскиот пазар датира од 1971 година во делот на противпожарна заштита. Нашиот успех и способност да опстоиме долг период на пазарот го темелиме на постојана грижа за квалитетот на работењето, усовршување и професионалност како и довербата која ја имаме од нашите долгогодишни соработници. Екипирани сме со овластен и квалификуван кадар за заштита од пожари, како и високо квалификуван кадар за изработка на елаборати, проектна документација, надзор и сл.

Довербата ние да се грижиме за целокупната противпожарна заштита ни ја доверија:

fershped
Image
makpetrol
procredit
replek
sport-life
tav
tinex
titan
vanhool
vig
zan mitrev
zegin
okta
kitgo
Johnson Matthey
Eurofarm
vitaminka
Zito marketi
Reptil marketi
Skovin winery
Restoran Pelister
Montenegro
Alpha venue
Comodita home
Devolli Corporation
Diaverum
Mako market
Orbico

Правно регулирање

  • Изготвување на Правилник за заштита од пожари;
  • План за заштита од пожари;
  • Правилник за заштита од пожари при работа со лесно запалливи гасови;
  • План за евакуација.
pravno reguliranje
vaz
Fire bg
Gielle
Teletek
Emme
uniPOS