Медија

Спој на убаво и безбедно: Модниот дизајнер Папаз и БИСПАГ со уникатна модна приказна

Модата и брзбедноста може да бидат спој на една приказна, едноставно, модниот дизајнер Папаз со БИСПАГ компанијата  за противпожарна техника со моделката и блогерката KK Queen

Секој во својот дом треба да има ПП апарат, но и да знае да го користи

Тимот на компанија Биспаг Противпожарна Техника, дојде до решение на спој меѓу корсното и убавото што секогаш е добитна комбинација, па така наскоро за секој дом ќе бидат достапни ПП апарати

Ниска свест за потребата од противпожарни апарати во домовите и во колите

Десет отсто од граѓаните во земјава поседуваат противпожарен апарат во своите домови или автомобили.

Октомври е месец за заштита од пожари, едукацијата важна за граѓаните

Сведоци бевме на сериозни пожари кои уништија шуми и домови, а беа загрозени и човечки животи изминатиот период во нашата држава.

За нас

 Команијата ‘’Биспаг противпожарна техника‘’ ДООЕЛ на македонскиот пазар датира од 1971 година во делот на противпожарна заштита.

Локација

Ул. Македонска Косовска Бригада б.б., Скопје

02/2 611 286

info@bispag.mk