Дополнителна опрема

Копче - "PUSH TO EXIT"

Тастер за излез - "PUSH TO EXIT" - Надградно или Вградено

Hydraulic door closer

Хидрауличен затварач – буткач за врата, во сребрена или кафена боја.

Key Tag 125khz

Безконтактен 125kHz keytag – Привезок за клучеви со Philips чип, сива боја.

RC-PXC

Безконтактни картички 125kHz

Електомагнет за врата

Електромагнетен “Лепач” брава со сила за затворање спрема потребите на крајниот купувач.

За нас

 Команијата ‘’Биспаг противпожарна техника‘’ ДООЕЛ на македонскиот пазар датира од 1971 година во делот на противпожарна заштита.

Локација

Ул. Македонска Косовска Бригада б.б., Скопје

+389 75 404 915

info@bispag.mk