Системи за контрола на р. време

ANVIZ OC200

Терминал за евиденција на работното време

ANVIZ T50

Биометриски читач/терминал за евиденција на работно време

ANVIZ T60-ID

Биометриски читач/терминал за контрола на работно време

HUNDURE HTA-820PM

Терминал за евиденција на работно време

HUNDURE RTA-600P

Терминал за евиденција на работно време

SOYAL AR-327H

AR-327H Самостоен контролер за контрола на работното време

SOYAL AR-727H

AR-727H Самостоен контролер за контрола на работното време

За нас

 Команијата ‘’Биспаг противпожарна техника‘’ ДООЕЛ на македонскиот пазар датира од 1971 година во делот на противпожарна заштита.

Локација

Ул. Македонска Косовска Бригада б.б., Скопје

+389 75 404 915

info@bispag.mk