Системи за авт. гаснење на пожар

Bentel J408-8

Противпожарната централа за автоматско гаснење на пожар

Unipos FS5200

Противпожарниот панел за автоматско гаснење од Унипос FS5200

UTC - General Electric NK703

NK703 конвенционалниот противпожарен панел е идеална солуција за мали инсталации...

За нас

 Команијата ‘’Биспаг противпожарна техника‘’ ДООЕЛ на македонскиот пазар датира од 1971 година во делот на противпожарна заштита.

Локација

Ул. Македонска Косовска Бригада б.б., Скопје

02/2 611 286

info@bispag.mk