Автоматски систем под стален притисок FM200 (HFC227ea FIRESHARP) (инокс-хром

Автоматски систем под стален притисок FM200 (HFC227ea FIRESHARP) (инокс-хром

Автоматски систем под стален притисок FM200 (HFC227ea FIRESHARP)  (инокс-хром) со алуминска или челична инсталација со автоматско и рачно активирање.

*се користи за гасење на ЕЛ. ГРТ табли, мали и големи електро табли (ормари), сервери, рак ормари, компјутерска опрема, автобуси, автомобили, кујни, и друго.

Напомена: системот работи автоматски 24/7 без било каква придружна електроника.

Располагаме со модели од 2кг до 12кг

mk_MK