Електромагнетен вентил 2-1/2’’ 24V/220V

Електромагнетен вентил 2-1/2’’ 24V/220V

Електромагнетен вентил 2-1/2’’ 24V/220V

(за водена завеса) се користи за активирање и сопирање на водата на пожарниот сектор во подземни гаражи.

mk_MK