Alfamax C-1000-16 + GAS

Alfamax C-1000-16 + GAS

Alfamax C-1000-16 + GAS

Конвенционална комбинирана против пожарна централа со шеснаесет зони на дојава, можност за приклучување на максимум 20 уреди на една ПП зона. Метално куќиште, ЛЕД индикација, клуч за заклучување на копчињата, компатибилен со сите ПП конвенционални уреди, ден/ноќ режим, една пропорционална зона за гас детектори ( TNG, LNG & CO ), рејлен излез за аларм, 1 рејлен излез за грешка.

mk_MK