Alfamax C-1000-16

Alfamax C-1000-16

Alfamax C-1000-16

Конвенционална противпожарна централа со шеснаесет зони на дојава, можност за приклучување на максимум 20 уреди на една ПП зона. Метално куќиште, ЛЕД индикација, клуч за заклучување на копчињата, компатибилен со сите ПП конвенционални уреди, ден/ноќ режим, рејлен излез за аларм, 1 рејлен излез за грешка.

mk_MK