Alfamax I-1000-1R

Alfamax I-1000-1R

Alfamax I-1000-1R

Паралелен екран, графички LCD дисплеј со екран за испис на пораки од системот, вграден звучник (бузер), опционален избор за напојување на паралелниот екран.

mk_MK