SensoMAG R20

SensoMAG R20

SensoMAG R20

Противпожарен детектор со стапка на пораст на топлина со дигитален процесен алгоритам. Детекција на температура над 58° целзиусови. Лед индикација видлива 360°. EN54-5 сертификат.

mk_MK